Over ons

Hartelijk welkom bij onze galerie!

Galerie Schilderijen XXL is gecreëerd door en voor de kunstliefhebbers, voor mensen die zich geen dag kunnen voorstellen zonder kunst in hun huis, hun werk en de naaste omgeving. Dankzij schilderijen wordt het interieur van uw huis niet alleen mooier en fraaier maar aanwezigheid van kunst werkt rustgevend op onze geest en geeft ons huis een bijzondere en magische uitstraling.

Een mooi schilderij is een aanvulling op ieder interieur. Kunst moet natuurlijk passen bij de rest van uw inrichting. De keuze van een kunstobject is niet altijd eenvoudig want alle details moeten goed met elkaar corresponderen en ook origineel zijn.

Bij galerie Schilderijen XXL heeft u keuze uit talrijke schilderijen – in verschillende vormen, kleuren en afmetingen, waarbij u zelf kunt bepalen welke maat  in uw interieur het best past: van een klein tot een groot XXL doek. Met andere woorden: als u op zoek bent naar een schilderij voor uw inrichting, passend bij uw smaak en behoefte, heeft u bij ons een zeer grote kans van slagen.

Ieder in Schilderijen XXL getoond schilderij is handgeschilderd met acryl – of olieverf op professioneel Italiaans schilderslinnen. Ook is ieder schilderij uniek en van hoge kwaliteit. Hiervoor zorgen onze kunstenaars: jonge, professionele schilders, afgestudeerd aan gerenommeerde kunstacademies.

Het schilderslinnen wordt vakkundig gespannen op een kwalitatief hoogwaardig houten raamwerk en zijn de zijkanten meegeschilderd zodat het geheel mooi in elkaar overloopt en een lijst niet nodig is. Dus klaar om op te hangen!

Laat u verrassen en kies een schilderij voor uzelf of  als cadeau voor iemand in uw omgeving. Bezoek alle pagina's van onze galerie Schilderijen XXL en bekijk de geraffineerde wereld van de schilderkunst die u daar aangeboden wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »