Algemene voorwaarden

JT ART

KvK nr:                   55372570 

BTW - nr:               NL267574290B01

Rekeningnummer:     6737037

IBAN:                     NL82INGB0006737037

Swift/BIC:              INGBNL2A


Jan Dammassestraat 68

/GEEN BEZOEK ADRES/

3078HM Rotterdam

Nederland

email :  [email protected]


 Het onderstaande reglement bevat de voorwaarden en regels betreffende verkoop  via internet door de firma:  JT ART, hierna genoemd: Galerie

1. Bestellingen bij de Galerie kunnen alleen door volwassenen geplaatst worden.

2. De verkoop geschiedt  via internet, in de vorm van een op afstand gesloten overeenkomst tussen de opdrachtgever, hierna genoemd: Koper, en de Galerie.

3. Een noodzakelijke voorwaarde  voor uitvoering van een geplaatste order is de juiste invulling van het bestelformulier dat zich op de website van de Galerie bevindt.

4. Het plaatsen van een bestelling staat gelijk aan het accepteren van dit reglement.

5. De Galerie behoudt zich het recht voor om  van de uitvoering van een geplaatste order af te zien  indien het bestelformulier ingevuld door Koper, onvolledige of onjuiste gegevens bevat.

6. Acceptatie van de order wordt via e-mail bevestigd. De Galerie zal de Koper via e-mail informeren over wijzigingen van de status van de geplaatste order.

7. De Galerie verplicht zich, het door de Koper gekochte product binnen maximaal 14 werkdagen na het plaatsen van de order te verzenden.

8. Verkoper zal het pakket bij Koper laten bezorgen  via een koeriersbedrijf zoals GLS   

of PostNL.

9. Prijzen van de op de website van de Galerie aangeboden producten zijn in euro’s en inclusief  21% BTW.

10. Het totaalbedrag van de order is tevens inclusief verzendkosten (binnen Nederland en België).

11. Koper is verplicht om de kosten van de geplaatste bestelling op de door hem gekozen wijze te voldoen.

12. Koper heeft  het recht om afname van het product te weigeren en het aankoopbedrag terug te eisen, indien het bestelde product beschadigd of defect is.

13. Op het moment van aanschaf accepteert Koper dat de kleuren op de website minimaal kunnen verschillen van de kleuren van het te ontvangen product.

14. Bij aankoop van producten heeft de Koper het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst van het product.

U heeft na annulering nogmaals veertien dagen om uw product retour te sturen.

Het geretourneerde product dient naar de Galerie teruggezonden te worden in ongeschonden en onveranderde staat (indien het product in verpakking is geleverd, dient deze in dezelfde staat geretourneerd te worden) inclusief een schriftelijke verklaring inzake het afstand doen van het product. Retourzending geschiedt  voor rekening van Koper.

Uitzonderingen:

-Schilderijen die op speciale bestelling van de klant zijn gemaakt  (geen standaard afmetingen, wijziging van kleuren en opbouw van elementen) 

-Schilderijen die zijn besteld  voor een door de klant geleide onderneming.

Het te retourneren product dient  uitsluitend via de Post of  via een koeriersbedrijf  voor eigen rekening en risico te worden teruggestuurd.

15. In geval van restitutie wordt het aankoopbedrag terugbetaald binnen 14 dagen na aanmelding van retour middels een overboeking naar een door Koper aan te wijzen bankrekening.

16. Eventuele klachten of reclamaties betreffende het gekochte product dienen door Koper  aan het volgende e-mail adres gericht te worden:   [email protected]

17.De Galerie is niet verantwoordelijk voor overmachtssituaties waar zij zelf geen invloed op heeft (zoals stroomuitval, stakingen, wateroverlast, gesloten grenzen, uitval computersysteem ed.) waardoor de uitvoering van de overeenkomst onmogelijk of moeilijk is.

18.In geval van geschillen zullen partijen trachten deze in eerste instantie in onderling overleg op te lossen. Indien het onmogelijk gebleken is een geschil als hiervoor bedoeld op te lossen, zal het geschil worden voorgelegd aan de rechtbank van de vestigingsplaats van Verkoper.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »